Grammy Award-winnende DJ en producer Skrillex kondigt officieel de releasedatum aan voor zijn langverwachte album ‘Quest For Fire’ aan. Dit deed hij op Instagram doormiddel van video’s en een link naar zijn preview van de tracks. De artiest nam onlangs een live dj-set op vanuit zijn kelder en gaf zijn fans een voorproefje van het hele album.

Skrillex begon dit jaar sterk met het uitbrengen van meerdere singles; ‘Way Back’ featuring PinkPantheress & Trippie Redd, ‘Leave Me Like This’ featuring Bobby Raps, ‘Xena’ featuring Nai Barghouti, en ‘Real Spring’ featuring Bladee die samen met zijn eerste videoclip van het jaar uitkwam.

Hij nam zijn talent ook mee naar dansvloeren over de hele wereld, door middel van meerdere pop-up optredens in het VK, vaak vergezeld door mede artiesten Fred again.. en Four Tet terwijl hij zijn reizen met fans deelde via sociale media.

Het nieuwe album ‘Quest For Fire’ van Skrillex komt vrijdag 17 februari uit.

Deel: