Graham Gouldman is vooral bekend als medeoprichter van 10cc, met wie hij evergreens scoorde als ‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday’. Minder bekend is dat hij ook voor andere artiesten wereldberoemde hits schreef, zoals ‘No Milk Today’ (Herman’s Hermits), ‘Tallyman’ (Jeff Beck) en ‘Busstop’ (The Hollies); stuk voor stuk komen ze uit de pen van Gouldman.

Toen Graham zes jaar geleden Heart Full of Songs oprichtte, deed hij dat puur voor het plezier om zijn liedjes in hun eenvoudigste vorm, akoestisch, te spelen. De opzet werd zo populair dat het akoestische viertal zijn eerste concerttournee ondernam in april-mei 2013. De band toert nu door België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en bestaat uit Graham, Ciaran Jeremiah, Dave Cobby en ofwel Iain Hornal, Nick Kendal of Andy Park, afhankelijk van hun verschillende afspraken. Voor liefhebbers van perfect gemaakte muziek, uitgevoerd door de componist, is een Heart Full of Songs concert werkelijk een geweldige ervaring.

In samenwerking met Muziekgebouw Eindhoven mag Maxazine enkele kaarten weggeven voor de show van Graham Gouldman op 13 september. Om deze te winnen like je Maxazine op Facebook en laat je in de reacties onder het bericht op Facebook weten welk nummer Graham absoluut moet spelen op 13 september. Wil je zeker zijn van kaarten: wees er dan snel bij, en koop je kaarten bij Muziekgebouw Eindhoven.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: