Nachtelijke onrust, waarbij je de slaap niet kunt vatten en de radertjes in je hoofd overuren maken. We hebben er ongetwijfeld allemaal weleens mee te kampen gehad en ook Taylor Swift kent deze worstelingen maar al te goed. Ze heeft er door de jaren heen vele gehad en ten goede gebruikt, want ze putte er inspiratie uit voor haar aankomende album ‘Midnights’, dat in het tweede deel van oktober uitkomt. In de liedjes vertelt ze over de verhalen die haar wakker hielden tijdens dertien slapeloze nachten.

De totstandkoming van de nummers omschrijft ze op haar social media kanalen zelf als volgt: “This is a collection of music written in the middle of the night, a journey through terrors and sweet dreams. The floors we pace and the demons we face. For all of us who have tossed and turned and decided to keep the lanterns lit and go searching – hoping that just maybe, when the clock strikes twelve… we’ll meet ourselves.”

‘Midnights’ is verkrijgbaar vanaf 21 oktober.

Deel: