Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Chrystabell in de Neushoorn.

Concerttip zondag 19 juni: Chrystabell in de Neushoorn

Chrystabell is een Amerikaanse zangeres, model, actrice en de muze van Twin Peaks-regisseur en componist David Lynch. De twee produceerden samen het debuutalbum ‘This Train’ en de EP ‘Somewhere In The Nowhere’ en Bell speelt de rol van Tammy Preston in Lynch’ immens populaire tv-serie. De Texaanse haalt haar inspiratie bij artiesten als Jeff Buckley, Francoise Hardy, Fiona Apple en Nina Simone. Het resulteert in sensuele en etherische dreampop. Haar tweede volledige album ‘We Dissolve’ kwam in 2017 uit, waarbij ze voor het eerst niet samenwerkte met David Lynch en flirt met de genres soul, jazz en trip-hop. Dit album werd in 2019 opgevolgd met de plaat ‘Feels Like Love.’

Chrystabell bracht de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de hele wereld, terwijl ze inmiddels al vijf veelgeprezen albums uitbracht. Chrystabell is een boeiende persoonlijkheid op het podium en met haar hypnotiserend verleidelijke stem en opvallende presentatie heeft ze een steeds groter wordende schare van toegewijde fans voor zich gewonnen.

Deel: