Jacques en Thomas Dutronc bundelen hun krachten op het podium voor een unieke tournee! Vader en zoon, heilige monsters van de Franse scène, trakteren op een uitzonderlijk concert in het teken van delen en samenhorigheid. Twee buitengewone artiesten die op 1 juli 2022 mee het startschot geven van de tweede editie van Arena5 in Brussel.

Arena5 is de prachtige open-air summer arena die opnieuw dé zomerse hotspot wordt voor muziek- en cultuurliefhebbers in Brussel en ver daarbuiten. Het podium met adembenemend zicht op het Atomium bevindt zich op het Belgiëplein, te midden van de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo.

Van 22 juli tot en met 12 september 2021 konden meer dan 50.000 bezoekers, na ruim anderhalf jaar geduld, hun muzikale honger stillen met een divers en kwalitatief aanbod van artiesten en acts tijdens de eerste editie van Arena5. Van intiem genieten met Caetano Veloso, Asaf Avidan, Hooverphonic tot uitbundig dansen met Bart Peeters, Clouseau, Loïc Nottet over stevig raven met het kruim van de technowereld met onder andere Amelie Lens, Charlotte De Witte, Tale of Us en nog zo veel meer.

Arena5 komt deze zomer dus terug met een tweede editie! Opnieuw delen ronkende internationale namen en Belgische topbands de affiche met opkomende lokale artiesten! Houd de website en de socials van Arena5 goed in de gaten, want meer namen worden binnenkort gelost…

Deel: