Duik mee in Amy’s tijdloze repertoire met de muzikanten die haar het beste kenden en haar hielpen met de creatie van haar unieke geluid, zowel op het podium als in de studio. Dit is de enige, compleet authentieke heruitvinding van het Amy Winehouse fenomeen.

Te verwachten? Alle hoogtepunten uit het repertoire van de in 2011 op 27-jarige leeftijd overleden Engelse jazzdiva. ‘You Know I’m No Good’, ‘Back To Black’, ‘Valerie’ en natuurlijk ‘Rehab’ komen allemaal aan bod in dit ontroerende eerbetoon aan een geweldige artieste. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten en stijlvolle podiumpresentatie is ‘Forever Amy’ de perfecte vertolker voor deze trip down memory lane.

De bezetting bestaat uit Dale Davis op bas, Hawi Gondwe op gitaar, Nathan Allen op drums en Jim Hunt op de saxofoon. Trip down memory lane met Amy Winehouse’s originele band zal plaatsvinden op 21 april in De Roma in Antwerpen, 22 april in De Cactus in Brugge en op 24 april in Het Depot in Leuven.

Deel: