De Bieber fever was de afgelopen dagen hard te voelen! Zelfs zo hard dat de server van Tele Ticket Service het begaf… Tickets voor het concert van Justin Bieber op 20 maart 2023 in het Sportpaleis Antwerpen waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Goed nieuws, want hij voegt een extra concert toe: op 21 maart 2023. Justin Bieber brengt zijn wereldtournee ‘Justice’ naar het Sportpaleis Antwerpen op 20 & 21 maart 2023, waar hij voor de zesde keer trakteert op al zijn monsterhits.

De ‘Justice World Tour’ draagt de naam van Justins razend populaire album ‘Justice’. Het werd uitgebracht in maart 2021 en schopte het tot meest gestreamde album in 117 landen. Het album en de nummers erop hebben het de wereldwijde beroemde zanger naar ongekende hoogten doen stijgen. ‘Justice’ heeft wereldwijd bijna 9 miljard streams op zijn naam staan, dankzij de internationale tophits ‘Anyone’, ‘Lonely’ en ‘Holy’, die al 2 miljard streams optekenden nog voordat het album was uitgebracht. Daarop volgde meteen een nieuwe doorbraak met de hit ‘Peaches’ die goed is voor 2,5 miljard streams tot nog toe. Het duet ‘Stay’ met The Kid LAROI werd in juli van dit jaar uitgebracht en werd het nummer dat het snelst ooit 1 miljard streams op Spotify behaalde.

Bieber fever never dies

Tijdens zijn unieke carrière die begon toen hij 13 jaar was, bracht Bieber 6 studioalbums uit, en heeft hij 32 Guiness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards en 21 MTV Europe Music Awards op zijn naam staan. Hij verkocht meer dan 80 miljoen platen en brak Elvis Presleys record als jongste soloartiest met 8 albums die op 1 stonden in de Billboard 200-hitlijsten. In augustus brak hij het langdurige record voor maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen.

Zorg ervoor dat je erbij bent als de legendarische Justin Bieber terug het podium inneemt! Nieuwe nummers zoals ‘Yummy’, ‘Ghost’ en ‘Peaches’ maar ook de rist aan hits ‘Baby’, ‘Boyfriend’, ‘Sorry’, ‘What Do You Mean?’, … dans en zing je zo mee.

Deel: