Van woensdag 13 tot zondag 17 juli 2022 staat er een waanzinnige editie van DOUR Festival op de planning. Het sleutelwoord van dit jaar is “FEEST”, dat ons meer dan ooit zal samenbrengen, vanaf het moment dat je uit de trein stapt tot de Last Arena, de Boombox, de Red Bull Elektropedia Balzaal, de Dub Corner of de mythische camping. Omdat de organisatie helemaal wilde uitpakken en je wil ontvangen zoals dat hoort voor die langverwachte terugkeer, zal het festival dit jaar worden voorafgegaan door een nieuw evenement: Dour CampFest.

Van maandag 11 tot woensdag 13 juli 2022 vieren we Dour CampFest. 3 dagen warm-up om DOUR te vieren met de hele community op het ritme van diverse soundsystems, de natuur en talrijke verrassingen in alle vormen en kleuren. Enkele dagen samen genieten om elkaar opnieuw te ontmoeten voordat je jezelf helemaal onderdompelt in de wereld van Dour Festival met 8 podia en 250 artiesten. De toegang tot #DourCampFest2022 is gratis voor iedereen die in het bezit is van een ticket van 5 dagen voor Dour Festival 2020 en/of 2021.

Ook kondigde DOUR de eerste namen aan voor DOUR 2022. Namen als Angèle, Flume, Amelie Lens, Avalon Emerson, black midi, The Blessed Madonna, Folamour Power to the PPL A/V, GoldLink, Honey, Dijon, Josman, Joy Orbison, Nubya Garcia, OBOY, Princess Nokia, Reinier Zonneveld live, Sleaford Mods, Sven Väth, ascendant vierge, FLOHIO, Oklou en SHERELLE zullen de opwachting maken op het mooie festival tegen de Franse Grens.

Deel: