Afgelopen maandag loste Bryan Adams zijn nieuwe single ‘So Happy It Hurts’, tevens de titeltrack van zijn 15e album dat in maart 2022 zal verschijnen. Dan trekt deze Canadese legend opnieuw de wereld rond en daar wordt hij intens gelukkig van: ‘So Happy It Hurts’ zelfs. Met deze gloednieuwe tour houdt hij voor een derde keer halt in de Rockhal in Luxemburg op 23 maart 2022.

Bryan Adams verkocht in zijn carrière miljoenen platen en beroert al meer dan 4 decennia lang menig hart. Zijn voorlaatste album ‘Shine A Light’, tevens de titeltrack die hij samen schreef met Ed Sheeran, behaalde de toppositie in de Canadese Album Charts in maart 2019. Op zijn palmares prijken tal van awards en nominaties waaronder drie Academy Award-nominaties, vijf Golden Globe-nominaties en een Grammy Award.

Adams is uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende livemuzikanten ooit. Geboren voor het podium, vol energie en met zijn schitterende stem krijgt hij íedereen keer op keer mee. Voor de ‘So Happy It Hurts Tour’ vloeien de hits als ‘Heaven’, ‘Summer of 69’, ‘Please Forgive Me’, ‘(Everything I Do) I Do It For You’, ‘Can’t Stop This Thing We’ve Started’ en ‘Run to You’ uit zijn gitaar, maar ook parels van zijn prilste plaat.

Op 23 maart 2022 rockt en zingt Bryan Adams erop los met zijn ‘So Happy It Hurts Tour’ in de Rockhal in Luxemburg!

Deel: