Tiësto is terug onder een nieuwe naam: VER:WEST. Met het alias gaat de populaire DJ terug naar zijn club-roots en zal de Brededanaar meer underground producties uitbrengen. Na twee eigen singles (‘5 Seconds Before Sunrise’ en ‘Elements Of A New Life’) is hij nu terug met de eerste remix onder het nieuwe pseudoniem, een bewerking van French 79’s ‘Diamond Veins’.

Sinds de release heeft ‘Diamond Veins’ al ruim 21 miljoen streams ontvangen en is het nummer geremixt door enkele van de grootste zwaargewichten in de scene. Na remixen dood Kid Francescoli, Dj Oil, BLOWSOM, Dawad & Mokic en You Man, is VER:WEST de volgende in lijn om zijn draai te geven aan de hit.

De aftrap van het nieuwe alias was vorig jaar met de release van ‘5 Seconds Before Sunrise’. Met de naam VER:WEST (ofwel een afgeleide van Tiësto’s eigen naam Tijs Michiel Verwest) keerde producer terug naar zijn roots in de sound van deep house. Onlangs volgde hij met ‘Elements of a New Life’. Zijn debuut op Tomorrowland 2020 Digital Festival prikkelde de oren van zijn fans, voordat zijn Spotify-account in minder dan een jaar een aantal van bijna 300.000 maandelijkse luisteraars bereikte.

Met zijn melodieuze huisstijl onder deze naam, transformeert VER:WEST ‘Diamond Veins’ in een clubstamper. Met toevoegingen van oscillerende baslijnen, snares en kicks, is deze deep house delicatesse verre van het synth origineel en zorgt voor de perfecte begeleiding voor de clubs die hun deuren weer ogen openen.

French 79 – ‘Diamond Veins (VER:WEST Remix)’ is nu verkrijgbaar via AFTR:HRS.

 

Deel: