Zwanger van verlangen werd er uitgekeken naar het nieuwe album van Drake. De 34-jarige rapper / acteur bracht in 2020 nog wel onverwacht de ‘Dark Lane Demo Tapes’ uit, maar sindsdien werd er alweer reikhalzend uitgekeken naar meer materiaal. Dat werd deze week ontsloten met de release van zijn album ‘Certified Lover Boy’. Hierop werkt hij samen met een scala aan artiesten, waaronder JAY-Z, Lil Baby, Lil Wayne en Kid Cudi. Eerder dit jaar kwam al ‘Over The Top’ van Smiley uit, waaraan Drake zijn medewerking verleende.

Naast zijn werk als muzikant is de Canadees de afgelopen tijd bezig geweest met diverse andere projecten. Zo was hij betrokken bij de ontwikkeling van een kledinglijn onder de vlag van zijn eigen platenlabel en wekte hij zelfs kort de suggestie de opvolger van Messi bij Barcelona te worden.

De hoes van het album werd ontworpen door kunstenaar Damien Hirst. De emoticons van zwangere vrouwen, die nog niet beschikbaar zijn op smartphones, gingen online dan ook snel viraal.

Deel: