Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry, onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops liggen.

Afgelopen nacht lagen we nog met zijn allen in veld of in bos op onze rug in het gras naar boven te staren , maar de sterrenhemel boven ons. Met een beetje geluk konden we genieten van meteorenregen de Perseïdenzwerm. Ik had het geluk er velen te zien, een prachtig spektakel hoog bovenin de met sterren bezaaide lucht. Er wordt wel gezegd dat het zien van een zogenaamde ‘vallende’ ster geluk brengt voor degene die hem zag vallen. In dat geval zal het komende jaar dan voor velen een gezegend jaar zijn met veel voorspoed.

Voor de rest lijkt het wel of Nederland maar wat aanmoddert. De Formule 1 Grand Prix in Zandvoort mag met publiek gelezen worden, zo werd vandaag bekend. Het is ze gegund, de nationale hoop is en blijft dat Max hem daar binnenhaalt, maar wat is het toch onverklaarbaar dat dit dan wel mag van onze demissionaire regering en een leuk muziekfestival mag dan weer niet? Onbegrijpelijk.

Gelukkig is er een constante in het wegtikken van de weken. Een betrouwbaar fenomeen dat doorgaat, of er nu bosbranden zijn of, of er nu zwarte zaterdagen zijn of niet; elke week is er week een nieuwe New Music Friday Maxazine Playlist, en zo ook dus vandaag.

Perry de Platenbaas heeft weer al het moois voor jullie bij elkaar gebracht zodat jullie alleen nog maar in chill-modus hoeven te gaan om dit allemaal weer te ondergaan de komende week. Deze week hebben we voor jullie prachtig mooie nieuwe muziek van onder anderen: The Weekend, Sea Girls, Nona en crooner Tony Bennet samen met Lady Gaga. De overige 56 super-de-luxe lekkere tracks komen er vanzelf achteraan!

Geen dank, we doen het met liefde.

Deel: