Nieuw-Zeeland moet wel een heerlijke plek zijn om je terug te kunnen trekken. Ze hebben er nauwelijks te kampen gehad met corona, ze hebben schitterende natuur en een aangenaam klimaat. Én… ze hebben Lorde.

De inmiddels vijfentwintigjarige zangeres, die in 2013 uit het niets leek op te duiken met haar wereldhit ‘Royals’, bracht sinds haar debuut twee albums uit. Daarna werd het echter lange tijd stil rond de tweevoudige Grammy winnares. Tot nu.

Na een afwezigheid van vier jaar straalt Lorde weer aan het muzikale firmament met haar single ‘Solar Power’. De moeite van het wachten waard, zo liet ze deze week zelf al weten op haar website. Het is de eerste nieuwe muziek die van haar verschijnt sinds het uitkomen van het album ‘Melodrama’ in 2017.

Haar voorgaande materiaal leverde haar internationale bekendheid en waardering op. Zo ontving ze inmiddels twee Brit Awards, twee Billboard Music Awards, een MTV VMA en een NME Award voor haar muziek, waarbij de streams inmiddels in de miljarden lopen.

Deel: