Gelukkig is er een eind in zicht wat betreft het gebrek aan concerten en festivals. Nog even doorbijten en dan gaan we weer los. Natuurlijk zit heel festival-minnend Nederland te wachten tot ze weer naar Landgraaf mogen afreizen om te gaan feesten op Pinkpop. Zo ver is het nog net niet, maar naar Landgraaf om te ontspannen is wel mogelijk!

In samenwerking met Snowworld mag Maxazine enkele arrangementen weggeven om een uur te skiën of snowboarden met twee personen. Om te winnen moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en in de reacties van het bericht op Facebook de persoon taggen met wie je richting Landgraaf zou willen gaan.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: