Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemmig te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Prince.

Op 29 maart 2004 gaf niemand minder dan Prince een concert in de Staples Center te Los Angeles. Het concert maakte deel uit van zijn Musicology Live 2004ever tour ter promotie van Prince’s ‘Musicology’ album. De Musicology Live 2004ever tour startte op 27 maart 2004 en eindigde – na 77 shows in 52 steden – op 11 september in datzelfde jaar.

Gedurende het concert dat wij van Maxazine jullie aanbieden bracht Prince een show van ruim 2 uur met hits als ‘Let’s Go Crazy’, ‘I Would Die 4 U’, ‘When Doves Cry’, ‘Controversy’, ‘Nothing Compares 2 U’, ‘Sign O The Times’, ‘U Got the Look’, ‘Kiss’, ‘Little Red Corvette’ en natuurlijk ‘Purple Rain’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Prince live @ The Staples Center, Los Angeles (2004).

Deel: