Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

Een nieuwe lijst die de lente inluidt. De winter is voorbij, tenminste, de koude temperaturen. Opeens wordt het weer lekker weer, gelukkig maar. Het wordt tijd voor zomerse platen, en we hebben dus enkele singles in de lijst gezet die uit het programma ‘Uit Liefde Voor Muziek’ komen, want dat is ook waarom wij het zelf doen: Uit liefde voor muziek.

Vandaag hebben we nieuwe tracks van Ronny Mosuse, Laura Lynn, GOOSE, Tourist Le MC, Van Droogenbroek en veel veel meer. Abonneer je nu gewoon even op die lijst en like hem.

Deel: