Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry, onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

Het was me het weekje weer wel. Onze regering ging bijna onderuit nadat ze zich voor de zoveelste keer niet aan de wet houden. Een Engel werd de held van een deel van de bevolking, we konden niet presteren op de vijf en tien kilometer in Thialf en werden boos op een minister die in datzelfde Thialf de schaatsten onderbond samen met Rintje Ritsma

De mensheid zetten een autootje op de planeet Mars, met een gek helikoptertje in zijn kofferbak. Ze komen over tien jaar terug met wat zand. Ongelooflijk en al dit tumult bleef onze eigen Perry de platenbaas gefocused op slechts één taak, het bij elkaar brengen van de allerbeste muziek van deze week .

Deze week dus ook weer zo’n heel fijne lijst. Prima om bij die schaatstoertocht van zaterdag lekker op je hoofd te hebben terwijl je met een ijspegel aan je neus langs de oever zoeft op je pasgeslepen Noren. Er staat vanalles nieuws op waaronder tracks vanWilly Wartaal, Barty Peeters, Mogwai, Taylor Swift, Dua LIpa en Kayak, om er zomaar maar een paar te noemen. Dus snel naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: