Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van vrijdag 04 december 2020.

Een nieuwe week, een nieuwe lijst. Een week met goed nieuws aangaande een mogelijk Corona vaccin, waardoor we volgend jaar weer concerten en festivals mogen gaan bezoeken. Het werd tijd. Maar ook een week waarin we konden nagenieten van het concert van Dua Lipa, die vorige week vrijdag meer dan 5 miljoen kijkers trok bij haar livestreamconcert. Wordt dat de toekomst, concerten via stream bekijken en beluisteren met een handjevol publiek? Worden kaartjes wellicht enorm duur om bij een concert zelf te zijn, om daarnaast dan een stream te kunnen bekijken voor een normale prijs? Wie zal het zeggen… Laten we hopen dat de concerten gewoon weer snel terug komen.

Wij missen de concerten en we denken jullie ook. Gelukkig zijn er verschillende initiatieven om toch muziek te kunnen kijken, bezoeken en luisteren. Toch gaan we er van uit dat er over enkele maanden weer concerten en festivals zijn zoals we ze kennen van vroeger. Tot die tijd kunnen we ons vermaken met nieuwe muziek in onze eigen Spotify Maxazine België Playlist, want ook deze week hebben we weer enkele mooie namen voor jullie bijeengezocht. Wat denk je bijvoorbeeld van Aarde aan Daan, Zwangere Guy, Tiny Legs Tim, Sylvie Kreusch en After Four, die een samenwerking aangingen met Jim Cole. Veel luisterplezier, en volg die lijst!

Deel: