A Slice Of Life is een zeskoppige Belgische Post-Punk band in de rijke traditie van The Cure, Joy Division, Bauhaus, Interpol, Editors maar ook Pixies, Placebo en zo.

Hun laatste optreden was in februari in Parijs en sindsdien is het omwille van Covid-19 stil. Sinds maart konden ze zelfs niet meer samenkomen om te repeteren om deftig verder te werken aan hun nieuw album. Gelukkig kan dit sinds september weer en ze zijn volop aan het werken aan het album.

Omwille van de concertloze periode heeft A Slice Of Life besloten om geen enkele nieuwe song uit te brengen zolang er ook geen deftige optredens kunnen gegeven worden om een nieuw album te kunnen ondersteunen. Tijdens de lockdown hebben ze echter wel enkele nummers in een electronisch dansbaar jasje gestoken en de eerste daarvan releasten ze vorige week.

Deel: