Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Emerson, Lake & Palmer.

Op 25 juli 2010 gaven de mannen van Emerson, Lake & Palmer een concert tijdens het High Voltage Festival in het Victoria Park te Londen. Het optreden was een éénmalige show in het kader van hun 40-jarig bestaan. Klassieke ELP-tracks kwamen voorbij waaronder ‘Take a Pebble’, ‘Lucky Man’ en ‘Fanfare for the Common Man’. Dit was hun laatste concert als trio. In 2016 overleden zowel Keith Emerson als Greg Lake.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Emerson, Lake & Palmer live @ High Voltage Festival, Victoria Park, London (2010).

Deel: