Itches is een 3-koppige DIY garage rock band uit de Vlaamse Kempen (Vorselaar), die is opgericht begin 2020. De sound van de band is beïnvloed door band zoals Black Lips, Thee Oh Sees, SONS, Double Veterans, Ty Segall, enzovoort. Opgericht om wat rumoer te geven in het dorp, dat volgens hen te rustig werd.

Voor beginnende artiesten is het moeilijk om gehoord te worden en zo een nieuw publiek aan te trekken. Dat is dan ook de reden waarom we Itches toch eens in de promo willen zetten op Maxazine. Het nummer ‘Level 25’ is niet een van de langsten, slechts 1 minuut en 45 seconden, en tekstueel bevat het nummer ook niet eenheel zware tekst om te onthouden, maar toch is Itches op de goede weg om door te storen in het hardere segment.

‘Level 25’ is een stevige opmaat tot meer, en we zijn benieuwd wat de voorgaande 24 levels waren!

Deel: