Expeditie Indie Folk is de eerste van de reeks Reis In 80 Minuten. De bezoeker maakt zaterdag 11 juli in 80 minuten een muziekreis door Muziekgebouw Eindhoven en meert aan bij singer-songwriters Joe Buck, I Am Oak en Pitou.

Reis Om De Wereld In 80 Dagen, wie kent de roman van Jules Verne niet. Hoofdpersoon Phileas Fogg beleeft bijzondere avonturen terwijl hij per olifant, trein, schip, ijszeiler en paard en wagen de aarde over gaat. Nu kunnen muziekliefhebbers zelf op expeditie!

Na 3 maanden gesloten te moeten zijn openen de deuren van Muziekgebouw Eindhoven weer en mag men op ontdekkingstocht door het gebouw. In een bijzondere setting komt het publiek in kleine groepjes oog in oog te staan met de artiest en ziet men het Muziekgebouw van een kant die voor lang niet iedereen bekend is. Deskundige reisbegeleiders zorgen bovendien voor een corona-proof ervaring.

Deel: