Wegens omstandigheden anders dan anders maar wel helemaal live en vertrouwd zichzelf; Jett Rebel trekt vanaf juli weer door het land onder het motto: Have guitar, will travel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, omdat optreden en mensen vermaken een tweede natuur is en natuurlijk omdat het na drie maanden eindelijk weer mág… In zijn eentje maar wel persoonlijker dan ooit… vanwege die omstandigheden.

Toch nog een editie van Metropool Open Air maar dan wel in een andere opzet dan normaal!

Grote evenementen zijn vanwege de Corona maatregelen nog niet toegestaan en de 1,5 meter maatregel geldt ook voor dit evenement. Jett Rebel gaat het publiek in zijn eentje vermaken, dus zonder band. De show wordt door de artiest zelf omschreven als ‘persoonlijker dan ooit’.

De concerten zijn seated waardoor er een zeer beperkte capaciteit per show is. Er zijn in totaal 3 voorstellingen. Bij binnenkomst is er een voorgebied met horeca, waar je al versnaperingen kunt halen, die je vervolgens weer kan meenemen naar het theater. Bezoekers van show 2 en 3 komen al binnen tegen het einde van de vorige show. Daarom is het belangrijk dat je je houdt aan de aanrijd- en vertrektijden, zodat we alles conform de richtlijnen kunnen organiseren.

Deel: