Na maanden van stilte kunnen we rustigaan de zalen weer in. Alleen zullen er door de mindere aantallen publiek nog steeds problemen zijn voor de zalen. Niemand minder dan Triggerfinger-boegbeeld Ruben Block heropent De Roma in september met een unieke reeks van drie soloconcerten. De opbrengst schenkt de charismatische zanger volledig aan De Roma.

Sinds 12 maart is het oorverdovend stil in de mooie Antwerpse zaal. Door de coronacrisis gaan ze financieel door een moeilijke periode. Ruben Block, die in februari 2019 met Triggerfinger nog vier uitverkochte shows in De Roma speelde, voelt zich nauw verwant met de zaal en heeft het prachtige initiatief genomen om drie unieke solo-benefietconcerten te spelen. Met deze concerten wil hij De Roma een hart onder de riem steken en financieel steunen.

De benefietconcerten vinden plaats in een intieme setting en voor een beperkt publiek zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd wordt. De concerten betekenen een unieke kans om Ruben Block solo aan het werk te zien. Speciaal voor deze benefietconcerten stelde de zanger-gitarist een exclusieve set samen met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld. Niet te missen dus! Haast je als je erbij wil zijn, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ruben staat op 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 12 en 13 september in De Roma, maar: vol = vol!

Deel: