Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Zoals iedereen weet zijn alle concerten tot 1 september gecanceld. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Roger Waters.

Wij van Maxazine trakteren jullie vandaag op een fantastisch live concert van Roger Waters, gehouden tijdens zijn ‘The Wall Tour’ tour uit 2010. De band bestond tijdens dit concert uit Roger Waters (zang/basgitaar), Dave Kilminster, G.E. Smith en Snowy White (gitaar), Jon Carin en Harry Waters (keyboard), Robbie Wyckoff (zang) en Graham Broad (drums). De achtergrondzang werd verzorgd door Jon Joyce en de heren Mark Lennon, Pat Lennon en Kipp Lennon, bekend van de Californische band Venice.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Roger Waters – The Wall (2010)

Deel: