40 jaar Manowar! In 1980 explodeerde een nieuwe band in de metalscene die verder ging met het schrijven van muziekgeschiedenis; met liedjes die strijdhymnen zijn geworden, met een geluid als geen ander, en een passie en vastberadenheid die alles heeft overwonnen. Hun naam: Manowar!

Anniversary Tour 2021 Nu keren deze oprichters en verdedigers van true metal terug met hun ’40th Anniversary Tour’ om hun trouwe fans te bedanken! Nederland heeft altijd een bijzondere betekenis gehad voor de band: De band rekruteerde al vroeg enthousiaste volgers en hier wonen nog altijd de meest loyale en toegewijde Manowarriors ter wereld. Gedreven door mooie herinneringen aan het verleden keert MANOWAR trots terug naar Nederland om 40 jaar True Metal te vieren!

Luider – Harder – Groter Eén ding is zeker: Deze verjaardagstournee wordt groter dan ooit, met orkest en koor, Viking-acteurs, verbluffende visuals en een krachtige setlist vol onsterfelijke klassiekers! Nummers die verenigen en inspireren, epische beelden, uitstekend geluid en een samenkomst van gelijkgestemde metalheads. Manowar komt 0- 8 april naar Ahoy.

Deel: