De coronacrisis zorgde er voor dat het concert dat de Canadese zangeres Avril Lavigne zou geven op 18 maart helaas niet kon plaatsvinden. Organisator Live Nation heeft echter inmiddels een nieuwe datum gevonden om het concert van de zangeres opnieuw doorgang te geven in Vorst Nationaal in Brussel. Avril verkocht al meer dan 40 miljoen albums en is één van de meest succesvolle Canadese artiesten ooit.

Na negen jaar afwezigheid komt wereldster en onvervalst popicoon Avril Lavigne dus weer terug naar Vorst Nationaal. De Canadese zangeres zal op 22 maart 2021 optreden in Brussel in het kader van haar aankomende Europese tournee. Dat wordt een blij weerzien met haar Belgische fans! In het kader van haar ‘Head Above Water’-wereldtournee komt Avril Lavigne voor twaalf shows naar Europa.

Avril Lavigne gaf de jaren 2000 kleur met een indrukwekkend salvo aan hits in haar eigen punky popstijl. Met energieke, opgewekte melodieën, gevoelige maar scherpe teksten en haar authentieke, oprechte persoonlijkheid pakte ze een hele generatie in. Enkele maanden na de release van haar zesde plaat ‘Head Above Water’ gaat Avril eindelijk weer op tournee! Van ‘Let Go’ tot ‘Complicated’ over ‘Sk8er Boi’ en ‘I’m With You’, in de nieuwe tournee komen ze allemaal aan bod en trakteert ze ons natuurlijk ook op haar gloednieuwe songs. Avril Lavigne is helemaal terug, en dat komt ze ons op 22 maart bewijzen op het podium van Vorst Nationaal!

Deel: