De organisatie van de Night of the Proms Summer Edition stond te popelen om van de tweede editie een nog groter feest te maken. Twee dagen genieten: van de muziek, van de sfeer in Koksijde en vooral van het samenzijn met familie en vrienden. De tweede editie van Night of the Proms Summer Edition zou plaatsvinden op 13 en 14 augustus 2020. Vandaag zijn de nieuwe data bekend gemaakt.

De tweede editie van Night of the Proms Summer Edition in Koksijde staat nu gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021! De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig; er moeten dus geen tickets gewisseld worden. Tickets voor donderdag 13 augustus 2020 zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus 2020 zullen geldig zijn op vrijdag 30 juli 2021. Voor de show op vrijdag 30 juli 2021 zijn er nog tickets beschikbaar. Onder bepaalde voorwaarden is terugbetaling van de tickets mogelijk.

Line-up

Organisator PSE Belgium hebben voor de 2021-editie gelukkig dezelfde artiesten weten te engageren als de 2020-editie. Dat betekent dat zowel Ozark Henry, Stan van Samang, Bart Peeters als John Miles 29 en 30 juli 2021 hebben geblokkeerd in hun agenda; ze zullen allen dus van de partij zijn. Binnenkort worden daar nog meer namen aan toegevoegd.

Deel: