Corona houdt de wereld in zijn greep. Het virus COVID-19 heeft invloed op ons dagelijks leven en bereikt nu ook de entertainmentsector. Clubs moeten hun deuren voorlopig sluiten en verschillende festivals worden afgeblazen. Voor de mensen die thuis vastzitten, bedacht de Belgische club Kompass een oplossing genaamd Lockdown Session. Ze organiseren een livestream om de muziek rechtstreeks naar je woonkamer te brengen onder het motto: we hebben geen club nodig om te feesten, de club komt naar je toe.

Charlotte de Witte zal draaien tijdens deze speciale livestream, aangeboden vanuit de verlaten club. De Witte is een van de meest gewilde artiesten uit de elektronische muziekscene. Haar betoverende sets combineren acid tot aan dark trance met hints van electro. Ze is daarnaast eigenaar van het snelgroeiende label KNTXT, waar grote artiesten zoals Chris Liebing en Monoloc op gereleased hebben.

De Witte wordt vergezeld door Kompass resident Massimo Mephisto en aanstormend talent One Track Brain. Zaterdagavond 14 maart zal Charlotte haar livestream om 19.00 uur aanvangen via https://www.facebook.com/kompassklub

Deel: