De Noord-Ierse rockband Therapy? laat hun dertigste verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. De band kondigt vandaag een uitgebreide jubileumtour door Nederland aan. Eerder maakte Therapy? al bekend dat er binnenkort een bijzondere Greatest Hits compilatie zal verschijnen. Naast het concert op 25 maart in de AB in Brussel, kondigt de band nu nog 3 concerten in België aan.

Therapy? staat als sinds halverwege jaren ’90 bekend als een band met een sterke vernieuwingsdrang. Continue in beweging, altijd op zoek naar nieuwe wegen, zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te leveren. Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat bestaat uit frontman Andy Cairns, bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, vijftien studioalbums uitgebracht met bekende tracks als ‘Diane’, ‘Stories’ en ‘Church of Noise’.

Therapy? – So Much For The 30 Year Plan Tour 2020

Mar 25th – AB, Brussels (BE)
Nov 11th – De Posthoorn, Hamont (BE)
Nov 12th – Alter Schlachthof, Eupen (BE)
Nov 13th – CC Rene Magritte, Lessines (BE)

Deel: