Blue Yser is een jonge Belgische artist met de naam van een river. Blue omdat nieuwe romantiek in zijn inspiraties en naturalist in zijn benadering van het schrijven. Bewoond door zowel het Waalse platteland dat hem zag opgroeien als door het stedelijke en barokke Vlaanderen dat hem nu als volwassene verwelkomt. Een mix van esthetiek die ook voelbaar is in wat hij zelf definieert als ’introspective soft rock’.

Pas aangekomen bij het agentschap, illustreert hij zijn eerste single ‘Look Around’ met deze prachtige clip, perfecte ambassadeur van zijn eerste EP getiteld “At Times, Present” te ontdekken : par ici !

Mathias Bourgonjon, 28 jaar oud, Gent based, levert met “Look Around”, een intiem eerste single, bijna chrysalis-achtig. Zoals een terugkeer naar de natuur en een uitnodiging om je hoofd uit het water te halen, om een grote zucht frisse lucht te nemen door uit de dagelijkse routine te stappen die we onszelf vaak opdringen zonder er zelfs maar over na te denken. One step back doen, dat verloren bewustzijn van het belang van het moment herwinnen.

Deel: