Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bruce Hornsby in TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 11 november: Bruce Hornsby in TivoliVredenburg

De naam van de Amerikaanse zanger/toetsenist Bruce Hornsby zal wel voor altijd verbonden blijven aan The Way It Is, zijn grote hit uit de 80’s die nog vaak op de radio is te horen. Maar Hornsby is inmiddels vele albums en een hele carrière verder. Zo maakte hij bluegrass, klassiek, jazz en speelde van 1990 t/m 1992 bij de legendarische hippieband The Grateful Dead. Dit jaar verscheen zijn 21e (!) album ‘Absolute Zero’, waarop hij zich laat inspireren door zijn favoriete auteurs Don DeLillo en David Foster Wallace en samenwerkt met Bon Iver en The Staves. Een muzikale alleskunner!

Deel: