Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rosanne Cash in TivoliVredenburg.

Concerttip zondag 15 september: Rosanne Cash in TivoliVredenburg

De Amerikaanse countryzangeres Rosanne Cash is geen onbekende in het genre. Als oudste dochter van Johnny Cash maakt de inmiddels 63- jarige `Grand Lady of Country´ al meer dan 40 jaar verhalende en avontuurlijke singer-songwriter nummers vol vakkundig vervaardigde, emotionele teksten in de stijl van de countrylegendes. Waar Cash op haar vorige album nog de hulp inriep van bluesgrootheden als Derek Trucks en Tony Joe White, werkt ze op haar nieuwe plaat ‘She Remembers Everything’ samen met niemand minder dan Elvis Costello, Kris Kristofferson en natuurlijk haar partner en producer John Leventhal.

Het resultaat? Een internationaal bejubelde en gevarieerde plaat, waarmee Cash meer dan ooit bewijst de muzikaliteit van haar vader in de genen te hebben zitten.

Deel: