Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 6 september 2019.

Deze week is de Spotify Playlist van Maxazine weer voor 33,3% vernieuwd. Voor komende week kan je kennismaken met dans, rock, en nog van alles met nieuwe tracks van First Aid Kit, Roxeanne Hazes, Elbow. Sigrid, Kraantje Pappie, om er zo maar een paar te noemen. Snel dus naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: