Left of the Dial bevestigt 5 nieuwe namen voor het Rotterdamse internationale showcase festival! Zo zullen Dominic Wolf met zijn fraaie expressieve lo-fi pop, de vlijmscherpe post-punkers van Dancehall en de Russische band Gnoomes zich presenteren op het festival.

Nieuw bevestigde namen:
Dancehall (UK) | Dominic Wolf (UK) | Gaygirl (UK) | Gnoomes (RU)| Peeping Drexels (UK). Binnenkort worden er nog meer namen bekendgemaakt.

Over Left of the Dial
Het festival biedt de beste nieuwe bands op het gebied van alle soorten alternatieve muziek. Er zullen meer dan 50 bands tijdens het weekend van 18 & 19 oktober spelen in het centrum van Rotterdam.

Prority-pas
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, een te lange rij bij je favoriete band. Balen! Maar niet tijdens Left of the Dial, het festival deelt namelijk priority-passen uit, waarmee de bezoeker zo langs de rij kan lopen en direct naar binnen kan, hoe druk het ook is. Per optreden zijn er 4 priority-passen beschikbaar, welke ‘s middags op te halen zijn bij de informatiebalie.

Eerder werden voor Left of the Dial al bekend gemaakt:
bààn (BE), Birthday Girl (SE), Blue Crime (NL), Black Leather Jacket (BE), Cry (BE), Deeper (US), Deliluh (CA), dirk. (BE), DITZ (UK), Do Nothing (UK), Dumb (CA), Global Charming (NL), Haze (UK), HEISA (BE), Honey Lung (UK), Hot Flash Heat Wave (US), Ilgen-Nur (DE), Imperial Wax (UK), Japanese Television (UK), Jealous (DE), Jelly Boy (UK), LIFE (UK), Lumer (UK), Manisdron (JP), MOLLY (AT), The Mystery Lights (US), One Sentence. Supervisor (CH), Paracetamøl (NL), Pet Shimmers (UK), The Pier (IT), Rats on Rafts (NL), Sasha and the Shades (UK), Sinead O’Brien (IE), Sleep Eaters (UK), Slumb Party (UK), Sonndr (NL), Stef Chura (US), The Sweet Realese of Death (NL)

Deel: