Glenn DeLay – Tot Laat

Dat de top van de Nederlandse hiphop niet per sé uit Zwolle komt, bewijst Glenn DeLay. De uit Alkmaar afkomstige rapper is terug met zijn nieuwse track, ‘Tot Laat’. ‘Tot Laat’ is geproduceerd is door producer Jezzy Listen. Nadat Glenn DeLay zijn eerste track ‘Alles Oke!’ had uitgebracht is hij opnieuw de studio ingedoken en is hij nu terug met deze banger. De rapper uit Alkmaar beschikt over een unieke sound die je niet snel zult tegen komen.

Glenn DeLay: “Deze tune is voor iedereen die leeft tot laat in de nacht. In samenwerking met Rokid Voor de single ‘Tot Laat’ is een spectaculaire video gemaakt. Media hebben wij een mooie videoclip neergezet die de track goed omschrijft.”

Voor de single ‘Tot Laat’ is een spectaculaire video gemaakt, die je hieronder aantreft.

Deel: