In september komt Guy Forsyth voor 4 concerten naar Nederland. Deze keer neemt hij niet alleen zijn vrouw Jeska Bailey mee om hun nieuwe acoustische Husband & Wife album ‘Conspirators’ te promoten, hij neemt ook nog zijn band mee om tijdens de 2e set een stevig potje te rocken.

Guy Forsyth is afkomstig uit Austin, Texas en aan zijn krachtige, soms donderende stem valt niet te ontkomen. Met zijn korrelige, organische mix van folk en blues creëert hij een rauw en uniek geluid. In 2005 won hij onder meer de Austin Music Award for Best Male Vocalist. Vorige maand verscheen zijn nieuwste album ‘Conspirators’, dat hij samen met zijn vrouw Jeska Bailey opnam en op zijn eigen label Small and Nimble Records heeft uitgebracht.

Tourschema Guy Forsyth:

Do 19 September 2019 Utrecht TivoliVredenburg
Vr 20 September 2019 Deventer Burgerweeshuis
Za 21 September 2019 Oss Theater De Lievenkamp
Zo 22 September 2019 Middelburg De Spot

Deel: