De Nederlandse tournee van de legendarische Schotse funk- en soulband Average White Band is wegens ziekte verplaatst van oktober 2019 naar mei 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Voor kaartkopers waarbij de nieuwe datum niet schikt, kunnen tickets worden terugbetaald bij het desbetreffende verkooppunt.

Average White Band is welbekend van hun tijdloze megahit ‘Pick Up The Pieces’. Sindsdien is de band niet meer weg te denken uit het jazz- en soullandschap. Eerder kondigde AWB aan in oktober 2019 naar Paard, Doornroosje en Paradiso te komen, deze showdata zijn verplaatst naar mei 2020. Het officiële statement van de band:

“Unfortunately, due to illness, AWB’s September tour is being rescheduled to May 2020. All tickets are valid for the new date and no need to exchange.

If you are unable to make the rescheduled date then refunds are available from point of purchase.

The new dates are:

The Hague, Paard – Mon 25 May 2020 (rescheduled from 4 October 2019)
Amsterdam, Paradiso – Tue 26 May 2020 (rescheduled from 5 October 2019)
Nijmegen, Doornroosje – Wed 27 May 2020 (rescheduled from 3 October 2019)

The band apologise for this temporary delay in coming to play for you and appreciate your understanding,”

Foto (c) Bart Teunis, Archief Maxazine.nl

Deel: