De organisatie van Night of the Proms, dat dit jaar vanwege het niet kunnen vinden van een geschikte datum niet in Nederland wordt gehouden maar wel in Antwerpen, heeft twee namen bekend gemaakt die het affiche zullen gaan sieren voor de shows op 22 en 23 november.

Ronan Keating
Ronan Keating maakte, na zijn debuut als lid van de succesgroep Boyzone, vanaf 1999 solo furore met hits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’.

10cc
Het Britse 10cc is één van de meest inventieve en invloedrijke bands uit de popgeschiedenis. Megahits als ‘Donna’, ‘The Wallstreet Shuffle’, ‘I’m Not In Love’ en ‘Dreadlock Holiday’ groeiden uit tot evergreens, mee door hun tongue-in-cheek teksten en catchy refreinen.

Ronan Keating en 10cc zijn dus op 22 en 23 november te zien en te horen in het Antwerpse Sportpaleis, tesamen met Maxi Jazz (van Faithless), John Miles, Natalie Choquette, Bart Peeters, het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. Alexandra Arrieche en koor Fine Fleur. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Vorig jaar was de Nederlandse Night Of The Proms een daverend succes. Seal, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Suzanne Vega, Milow, gitarist Petrit Çeku en John Miles sierden op zaterdag 17 november 2018 het affiche.

Deel: