Na het enorme succes van ‘High on Life’ en ‘No Sleep’ hebben Martin Garrix en Bonn besloten zich te herenigen voor hun derde samenwerking, ‘Home’. Een jaar na de première van ‘High on Life’ met Bonn op de MainStage van Tomorrowland, had Garrix dit jaar nog een verrassing voor het publiek toen hij voor het eerst ‘Home’ speelde.

Het zijn geen vreemden meer om samen te werken, dus de vrienden zijn erin geslaagd om een ​​zeer onderscheidend geluid te creëren en ‘Thuis’ is niet anders. Geïnspireerd door rockinvloeden, bevat het nummer sterke gitaarriffs, met een scherper geluid, terwijl het ook de energie vastlegt waar hun samenwerking om bekend staat.

Garrix: “Bonn en ik hebben samen aan veel nieuwe muziek gewerkt en ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. De sfeer die we in de studio hebben is anders dan anders en ik ben dol op zijn stem. Ik heb ‘Home’ al getest tijdens mijn nieuwste shows en ik ben super blij met de reacties die ik van de menigte heb gekregen. ’

Terwijl de officiële videoclip in de maak is, zal Garrix over de hele wereld optreden nu het festivalseizoen in volle gang is en zijn wekelijkse residentie op Ushuaïa Ibiza speelt naast optredens op Sziget, Creamfields en Lollapalooza Berlijn en vele anderen. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor het Amsterdam Dance Event ook begonnen, waarbij hij onlangs aankondigde dat hij weer twee solo-shows zal doen, waaronder een show voor alle leeftijden.

Deel: