Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Black Stone Cherry in Hedon.

Concerttip maandag 22 juli: Black Stone Cherry in Hedon

Black Stone Cherry is afkomstig uit de Amerikaanse staat Kentucky. Bekend van de kip en sinds de oprichting van de band in 2001 dus ook van het betere gitaarwerk. Neem een beetje ACDC, Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd en je komt uit bij de southern hardrock van de band. De band speelde samen met bands als Def Leppard, Whitesnake en Alter Bridge en stond op festivals als Graspop en Download. In 2018 kwam de band met hun zesde album ‘Family Tree’ en doet te ere van dit album een ouderwets rondje Europa! En bij een rondje Europa mag Zwolle uiteraard niet ontbreken!

Support zal worden gespeeld door The Lazys. Een wijs man zei ooit dat het een lange weg is naar de top als je wilt rocken. Als je The Lazys bent, strekt deze lange weg zich ook nog eens uit over twee continenten en ‘s werelds grootste oceaan. Maar sinds de Australische rockers op Canadese grond neergestreken zijn, is het hun doel geworden om een van de meest besproken live-acts in het land te worden.

Deel: