De kaartverkoop voor Hello Festival op 8 & 9 juni bij de Grote Rietplas in Emmen gaat hard. Met minder dan een maand te gaan is er nog maar 19% van het beoogde aantal kaarten beschikbaar. Mei is traditiegetrouw de periode waarin de meeste kaarten worden verkocht. Het programma van Hello biedt een verrassende mix voor jong en oud(er). Headliner op zaterdag is de Amerikaanse rockster Lenny Kravitz. Een dag later valt die eer te beurt aan Keane. De Britse band maakt dan haar comeback in Nederland.

Op de 5 stages staan meer dan 50 acts waaronder naast de eerdergenoemde Lenny Kravitz en Keane o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Milow, Gavin James, Bløf, Kraantje Pappie, Paul Carrack, Daniël Lohues, Lil’ Kleine, Wulf, Golden Earring, Miss Montreal, Navarone, DeWolff, Moonkings, The Kik met orkest, Van Dik Hout, Joris Linssen & Caramba, Anemone, Razz, Daredevils, diverse tributes, DJ’s en Drents talent.

Nieuw dit jaar is de ‘Hangover’. Een non-stop feeststage met een bonte mix aan muziekstijlen als Urban, Dance, Neue Deutsche Welle, Happy Hardcore, Songfestivalhits, Foute club, Hollandse Hits en Retroclassics. Op de eerste festivaldag staat de Tante Joke Karaoke Band op het nieuwe podium. Zondag is het de beurt aan Nielson en Rapper Diggy Dex met live band.

Deel: