Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: George Ezra in Ahoy.

Concerttip maandag 13 mei: George Ezra in Ahoy

De Engelse singer-songwriter George Ezra geeft vandaag zijn grootste Nederlandse show tot nu toe, in Rotterdam Ahoy. Het is een goed jaar voor George Ezra, die in 2014 doorbrak met de hitsingle ‘Budapest’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Wanted on Voyage’. Afgelopen voorjaar bracht hij het album ‘Staying At Tamara’s’ uit, met daarop de hitsingles ‘Don’t Matter Now’ en ‘Paradise’.

Afgelopen zomer groeide de track ‘Shotgun’ uit tot een zomerhit en topte twee weken lang de hitlijsten. Ook het album ‘Staying At Tamara’s’ haalde het tot de top tien van de albumlijst. George Ezra neemt The Hot 8 Brass Band mee! Deze old school street brass band trapt de show af op 13 mei.

Deel: