Ben je een liefhebber van lekkere live muziek ? Ben je op zoek naar wat leuks te doen ?
Dan ben je hier aan het juiste adres ! De redactie van Maxazine Limburg laat je hier hun tips achter voor een fijne avond live muziek in Limburg, de komende maand !

● 1 Mei Tourist leMc in de Muziekgieterij, Maastricht

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de weg tot hij in 2015 zijn grote doorbraak had in België met singles als ‘Koning Liefde’, ‘De Troubadours’, ‘En Route’ en zijn grootste hit tot nu toe ‘Horizon’.

Meer info

● 3 Mei 7 Miles to Pittsburgh in Grenswerk, Venlo

De Nederlandse rockband 7 Miles To Pittsburgh verraste vorig jaar met één van de beste debuutalbums sinds tijden. De lovende recensies voor het gelijknamige album in binnen- en buitenland schrijven boekdelen.

Meer info

● 5 Mei Bevrijdingsfestival, Roermond

Niet te missen gratis festival met onder anderen: Danny Vera, Luminize en Maan.

Meer info

● 8 Mei Sass Jordan in de Nieuwe Nor, Heerlen

Op woensdag 8 mei 2019 komt de rockdiva, bekend van haar hits ‘Make You A Believer’, ‘High Road Easy’, en ‘So Hard’, terug naar poppodium Nieuwe Nor mét een nieuw album op zak voor een heerlijk dampend rock-concert.

Meer info

● 12 Mei The Cards in De Bosuil, Weert

Dit gloednieuwe internationale blues/rock power trio is opgericht door de Brit Paul Quinn (Saxon) waar hij gitaar en harmonica verzorgt. Bass en zang komen in dit gezelschap door de Amerikaan Harrison Young (Doro, ex-U.D.O.) aan het ligt. Om het trio af te maken zit Koen Herfst (ex-Dew-Scented, ex-I Chaos) op de drums. Hun debuutalbum is pas net uit en dat komen ze laten horen in De Bosuil!

Meer info

● 16 Mei Frank Boeijen in Parkstad Limburg Theater, Heerlen

Zijn onmiskenbare stem. De liedjes uit het hart. Zijn band die past als een warme jas. Maar ook met zijn persoonlijke verhaal raakt Frank Boeijen het hart van zijn publiek, om daar lange tijd te blijven.

Meer info

● 17 Mei RONDÉ in de Muziekgieterij, Maastricht

RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band.

Meer info

● 24 Mei Robbie Valentine in de Nieuwe Nor, Heerlen

Robby Valentine scoorde met debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan.

Meer info

● 25 Mei Deep Blue Something in Poppodium Volt, Sittard

De bekendste hits van deze band stammen nog uit de vorige eeuw, 1996 om precies te zijn. Maar wie kent de wereldhits ‘Breakfast at Tiffany’s’, ‘Halo’ en ‘Josey’ van de band Deep Blue Something niet?

Meer info

Deel: