Kun jij ook niet wachten tot Sziget in augustus? Op woensdag 8 mei vindt de officiële pre-party van Sziget 2019: “The Pre-Party Of Freedom” plaats in de EKKO in Utrecht.

Het wordt een super exclusief feestje waarbij je alvast helemaal in de Sziget-stemming komt en je samen met mede-festivalgangers voorbereidt op het magische avontuur dat je te wachten staat deze zomer. Tijdens de Pre-Party zijn er meerdere talks van Sziget-experts die lifehacks met je delen en je vertellen wat je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan The Island of Freedom. Ook maak je tijdens de Pre-Party kans op te gekke upgrades die jouw Sziget verblijf nóg chiller gaan maken. Ook kun je tickets winnen voor het festival. En natuurlijk is er veel, heel veel muziek.

Wil jij hierbij zijn? Like dan Maxazine op facebook en tag onder het bericht met wie je wilt gaan. Wie weet win jij kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: