Tuckerville opent een tijdelijke winkel op Haverstraatpassage 58 in Enschede. Het is voor het eerst dat het festival in de Overijsselse stad een winkel heeft. In haar eigen Tuckerville winkel presenteert festivaldirectrice Ilse DeLange al het nieuws rondom het festival. Tuckerville wordt op zaterdag 7 september gehouden met artiesten als James Morrison, BLØF, Douwe Bob, Ilse Delange en vele anderen op de line up.

Zaterdag 4 mei om 10 uur ‘s ochtends opent Tuckerville feestelijk haar deuren van de winkel. Sinds vrijdag 19 april waren de ruiten van het pand op de Haverstraatpassage 58 al bestickerd, nu is het eindelijk duidelijk voor de inwoners van Enschede wat er staat te gebeuren.

In de winkel presenteert het festival de nieuwe merchandise-lijn, maar natuurlijk zijn er ook ftickets voor het festival te koop en vinden er diverse activiteiten en workshops plaats. Zo is er een Tuckerville Pubquiz, zijn er kleurwedstrijden en wordt er een verrassingsoptreden gegeven. Het volledige tijdschema valt terug te vinden in de winkel. Op 4 mei vanaf 10 uur ‘s ochtends is iedereen welkom om een kijkje te nemen, de winkel sluit om 17 uur.

James Morrison, BLØF, Douwe Bob, Ilse DeLange, Teskey Brothers en vele anderen artiesten staan op zaterdag 7 september op Tuckerville. Sfeer en muziek staan voorop op het festival van Ilse DeLange. Een afwisselend muziekprogramma met folk- en Americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtig natuurgebied als decor zorgen ervoor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis zullen voelen. Vorig jaar verwelkomde het festival bijna 15.000 bezoekers. De kaartverkoop voor Tuckerville is gestart.

Deel: