In de achtste editie van Holland Zingt Hazes is Miss Montreal, naast André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes, toegevoegd aan de line-up. Miss Montreal: “Door mijn duet met André Hazes tijdens de afgelopen editie van Vrienden Van Amstel Live ben ik echt van Hazes gaan houden, zo erg dat ik zelfs ‘De Vlieger’ speel in mijn nieuwe theatershow. Dus toen André mij vroeg mee te doen aan Holland Zingt Hazes zei ik uiteraard gelijk ja!” De succesvolle concertreeks, afgelopen editie vier keer een uitverkochte Ziggo Dome, vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Holland Zingt Hazes is een avond vol met Hazes hits gezongen door de beste artiesten van Nederland.

Van iedereen, voor iedereen

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee.

 

Deel: