Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Mo Lowda in De Pul in Uden op 15 maart. Een met bier doordrenkte kelder in Philadelphia, USA, dat is waar het allemaal begon voor Mo Lowda & The Humble. Het trio bracht in 2013 een album uit en kreeg al snel een reputatie voor hun energieke live performance, waarmee ze langzaam maar zeker heel Philadelphia wisten te veroveren. Na meerdere uitverkochte shows in Philadelphia, lonkte de rest van Amerika en nu dus ook Europa! In 2016 kwam ‘Act Accordingly’ uit en kwam bassist Jeff Lucci bij de band. Het nieuwe album ‘Creatures’ is onlangs uitgekomen en wordt geprezen door zowel fans als critici.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht op Facebook met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij met die persoon samen een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: