Ik neem je mee… het theater in! Gers Pardoel nodigt je uit, en daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Overweeg je dat toch? Weet dan dat je een avond mist waarbij Gers flink uit de school zal klappen over nummers als ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’. De Tilburgse zanger/rapper vertelt openhartig over zijn leven, hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. En dat kan natuurlijk niet zonder z’n grote hits te laten horen. Maar hij speelt ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft én nieuwe songs.

Hij heeft er in ieder geval zin in: “De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is een van mijn dromen die eindelijk afgevinkt kan worden”. Gers neemt je mee… En wel lekker dat we het premièrefeestje in thuisstad Tilburg mogen vieren!

Gers Pardoel staat op 7 februari in de Schouwburg van zijn geliefde Tilburg.

Deel: