Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Novastar in TivoliVredenburg.

Concerttip zondag 16 december: Novastar in TivoliVredenburg

Achter de naam Novastar gaat de Belgisch-Nederlandse singer-songwriter Joost Zweegers schuil, maker van melodieuze poprockminiatuurtjes. Al is Zweegers gezegend met zo’n fraaie stem dat hij zelfs nog zou kunnen scoren met het nazingen van een willekeurige Wikipediapagina. Novastars succes begon rond 2000 met het zelfgetitelde debuutalbum en de daarvan afkomstige hits ‘Wrong’ en ‘The Best Is Yet To Come’, waarna nog drie albums volgden, met ‘Inside Outside’ (2014) als meest recente. Een nieuwe plaat komt eraan – eerste single ‘Home Is Not Home’ wordt al unaniem de hemel in geprezen!

Deel: